iPad 7, 8 (10.2) reparatie

Indien u meerdere kuren heeft aan uw iPad 7, 8 (10.2) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

Scherm Origineel

24 uur reparatie

LCD Origineel

24 uur reparatie

Software

1 uur reparatie

Batterij

24 uur reparatie

Oplaadpoort

24 uur reparatie

Camera

24 uur reparatie

Geluid

24 uur reparatie

Vochtschade

24 uur behandeling

Moederbord

1 week reparatie

Overige

Onderdeel afhankelijk

iPad 7, 8 (10.2) reparatie Kortrijk

Dé specialist in herstellingen & reparaties van smartphones, tablets, smartwatches, notebooks & desktops. TommyTech staat garant voor een snelle, kwalitatieve & betaalbare herstelling mét garantie, en dat meestal terwijl u op uw reparatie wacht !

De iPad die op 10 september 2019 door Apple Inc. werd aangekondigd is de zevende generatie uit de originele iPad-serie. Deze iPad beschikt over een scherm van 10,2 inch (26 cm) en is de opvolger van de iPad uit 2018. De zevende generatie iPad beschikt onder andere over de Apple A10 Fusion-processor en ondersteunt de eerste generatie Apple Pencil en Apple Smart Keyboard. Deze iPad is voornamelijk toegespitst voor gebruik in het onderwijs, vanwege zijn lage instapprijs.

De zevende generatie iPad is de eerste generatie van de originele iPad-serie die over een 10,2-inch scherm beschikt. Alle voorgaande modellen hebben een 9,7-inch scherm. 

De iPad die op 15 september 2020 door Apple Inc. werd aangekondigd is de achtste generatie uit de iPad-serie. Deze iPad beschikt over een scherm van 10,2 inch (26 cm) en is de opvolger van de iPad uit 2019. De achtste generatie iPad beschikt onder andere over de Apple A12 Bionic-processor en ondersteunt de eerste generatie Apple Pencil en Apple Smart Keyboard en andere smart-connector accessoires. Deze iPad is de laagste in prijs van de huidige iPad-lijn (2020).

De achtste generatie van de iPad-lijn is op vrijwel elk gebied vergelijkbaar met de voorgaande generatie (iPad 2019), behalve de nieuwere Apple A12 Bionic-chip.

iPad 7, 8 (10.2) scherm reparatie

De iPad 7 en 8 hebben een scherm bestaande uit twee modules; een touchscreen (glas) en een LCD (beeld). Normaal gesproken gaat enkel het glas stuk bij een val-of stootschade waardoor de reparatie veel goedkoper is t.o.v. de andere generatie iPads. De iPad Air 2, 3 en 4 hebben een scherm waarbij de LCD vast is gemonteerd aan het touchscreen (glas) waardoor aanschaf van het scherm duurder is.

iPad 7, 8 (10.2) batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het bij sommige iPads sinds IOS 12, afhankelijk hoe de batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen 24 uur gerepareerd worden.

iPad 7, 8 (10.2) laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik, kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt op het eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen, is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is, is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

iPad 7, 8 (10.2) vochtschade reparatie

Steeds krijgen wij Apple iPad toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In de meeste gevallen lukt het ons om vochtschade te herstellen. De eerste regel is, indien mogelijk, zet uw toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt). Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat betreft garantie. Wij zetten alle reparaties op uw (familie)naam in ons systeem, waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden, kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen. Let wel op, indien er een barst of wat vocht in het scherm zit, wij helaas geen garantie kunnen bieden. Bij het retourneren naar de leverancier, zal vocht en of schade aan het scherm meteen opgemerkt worden.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

 

ONZE VOORDELEN

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

IPAD SPECIALIST

Gsm reparatie Kortrijk heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

 

REGIO

iPad reparatie center TommyTech helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Belgie. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak