Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteitsgarantie

We bieden onze klanten zes maanden garantie omdat we vertrouwen hebben in onze kwaliteit.​

Klantenservice

We hebben 24/7 klantenondersteuning, zodat u elke vraag kunt stellen en een afspraak kunt maken met onze expert.

Lage Prijs Garantie

We bieden onze klanten eerlijke prijzen, zodat iedereen een gsm-reparatie kan betalen.

Over ons

Bij TommyTech kan u terecht voor alle soorten herstellingen. Ons team van specialisten maakt graag werk van uw reparatie. Omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van onze onderdelen, bieden we garantie op alle reparaties !

Moederbord reparaties

Moederbord reparatie mogelijkheden

Wij bieden reparaties aan chips alsook het vervangen van connectoren. Het is zeker mogelijk om een data recovery uit te voeren (het toestel is niet bruikbaar na herstel, het gaat om data recovery). Het is dan ook altijd belangrijk om je moederbord reparatie vakkundig te laten uitvoeren door ervaren moederbord reparatie specialisten!

Chip vervangen op het moederbord?

Voor reparaties aan het moederbord bent u bij TommyTech aan het juiste adres, door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis opgedaan. Wij vervangen of herstellen vrijwel alle onboard componenten (chip) van het moederbord. In alle kleine electronika zit een moederbord waar mogelijks problemen in ontstaan, in 80% van deze gevallen hebben wij een oplossing.

Connector kapot op het moederbord?

Is er schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een reparatie en is hierbij een van de connectoren defect geraakt? Gelukkig is deze schade in de meeste gevallen goed te herstellen zodat de connector op het moederbord weer goed te gebruiken is.

Vocht of waterschade aan uw toestel?

Heb je waterschade aan uw toestel? Soms is de waterschade van uw toestel te verhelpen door een onderdeel te vervangen maar het kan ook zijn dat de schade dieper in het moederbord zit. Dan dient er een data recovery gedaan te worden, hierbij wordt de storage chip op een andere manier uitgelezen en is het nog mogelijk om bijvoorbeeld je foto’s van je toestel af te halen.

Data recovery mogelijkheid via moederbord reparatie

Vind je de data erg belangrijk en wil je in ieder geval de data van je toestel behouden, zoals waardevolle foto’s of video’s? Met data recovery kan dit in de meeste gevallen worden gerealiseerd, zodat je de foto’s en video’s van je Samsung, iPhone, Huawei of Macbook er zorgvuldig kan uithalen.

Twijfel je nog over een moederbord reparatie?

Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de chat op deze pagina, telefonisch of per e-mail. TommyTech heeft inmiddels veel ervaring met alle moederbord reparaties. Daarom kunnen wij in de meeste gevallen het defect aan je toestel herstellen. Hierdoor is het niet nodig om je kostbare toestel te vervangen voor een nieuwe.

Hoe wij te werk gaan

Alhoewel wij bekend staan om onze snelle afhandeling waarin wij de meeste telefoons binnen een uur weer werkend hebben, streven wij naar zorgvuldig te werk gaan. Daarom geven we iedere smartphone en apparaat dat bij ons binnenkomt een vooronderzoek. Op die manier weten niet alleen wij maar ook u precies waar u aan toe bent.

Zodra u akkoord gaat met onze analyse en prijsopgave zullen onze experts direct aan de slag gaan. Tijdens deze reparaties maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Zo maken wij gebruik van reparatie kits die wij rechtstreeks bij het smartphonemerk kopen. U bent er dan ook zeker van dat uw smartphone 100% aan uw reparatie-eisen voldoet.

Zodra de reparatie klaar is zullen wij het toestel met een speciaal antibacterieel schoonmaakmiddel onder handen nemen. Wij zullen vervolgens samen met u de reparatie doornemen, zodat u precies weet wat er gedaan is en wat u kunt verwachten.

Dit alles doen wij binnenshuis. Wij hoeven dus geen taken uit te besteden. Uw telefoon wordt niet weggestuurd naar andere bedrijven waardoor u langdurig uw toestel kwijt bent. 

Benieuwd hoe TommyTech te werk gaat en wat ons de eerste keuze maakt voor particulieren en bedrijven?

We zijn hier om u te helpen met al uw vragen

Meest gestelde vragen

Meestal binnen de 60min.

Elke betaling dient op voorhand te gebeuren.

Zowel alle merken. Neem gerust contact.

U kan met of zonder afspraak langskomen.

U kan altijd een duplicaat aanvragen via administration@tommytech.eu

U kan enkel een factuur ontvangen als u zich registreert als professioneel. 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak