iPad 12.9 reparatie

Indien u meerdere kuren heeft aan uw iPad 12.9 series hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

Scherm Origineel

24 uur reparatie

LCD Origineel

24 uur reparatie

Software

1 uur reparatie

Batterij

24 uur reparatie

Oplaadpoort

24 uur reparatie

Camera

24 uur reparatie

Geluid

24 uur reparatie

Vochtschade

24 uur behandeling

Moederbord

1 week reparatie

Overige

Onderdeel afhankelijk

iPad 12.9 reparatie Kortrijk

Dé specialist in herstellingen & reparaties van smartphones, tablets, smartwatches, notebooks & desktops. TommyTech staat garant voor een snelle, kwalitatieve & betaalbare herstelling mét garantie, en dat meestal terwijl u op uw reparatie wacht !

iPad Pro is een premium professionele sub-line-up van de iPad-tablet-computers door Apple-Inc.. Het draait iPadOS, een geoptimaliseerde afgeleide van de voorganger iOS. De originele iPad Pro werd in september 2015 geïntroduceerd en was oorspronkelijk gebaseerd op iOS 9; de tweede generatie, onthuld in juni 2017, maakte gebruik van een verbeterde A10X Fusion-chip met een uitgebreid 10,5-inch scherm. De home-knop werd geëlimineerd na de derde line-up (oktober 2018) voor een volledig display op 11-inch en het is voorzien van een array-sensor Face ID die ontgrendeling onder grote hoeken kan uitvoeren. De vierde line-up, geïntroduceerd in maart 2020, omvatte de A12Z-chip met toegevoegde compatibiliteit met het Magic Keyboard. Het huidig model van de vijfde generatie werd aangekondigd in april 2021 en bevatte een desktop-klasse SoC Apple-silicium M1-chip, waarmee het het eerste model was dat geen A-serie-processor gebruikte.

iPad 12.9 scherm reparatie

De iPad 12.9 heeft een scherm bestaande uit een modules. Normaal gesproken gaat enkel het glas stuk bij een val-of stootschade waardoor de reparatie veel goedkoper is t.o.v. de nieuwere generatie iPads. De iPad 12.9 heeft een scherm waarbij de LCD vast is gemonteerd aan het touchscreen (glas) waardoor aanschaf van het scherm duurder is.

iPad 12.9 batterij reparatie

Gemiddeld moet een iPad-batterij na 5 jaar worden vervangen. Tegenwoordig werkt het met sommige iPads sinds IOS 12, afhankelijk van de batterijcapaciteit. Je kunt dit zien onder Instellingen, Batterij en Batterijstatus. Als de maximale capaciteit 85% of minder is, wordt de batterij geleidelijk vervangen. Is het 80% of lager? Er verschijnt dan een reparatiemelding. Apparaten verbruiken snel en regelmatig stroom (minder dan 20% tot 30%), en apparaten worden langzamer en langzamer. Wacht niet langer, vervang de batterij. Dit kan binnen 24 uur worden opgelost, geen afspraak nodig. Als de iPad soms uitvalt of in een opstartlus zit, is dit meestal ook een batterijstoring.

iPad 12.9 laad connector reparatie

De oplaadpoort, in klassiek Nederlands gekopieerd van de Engelse dockconnector, is de ingang waar het netsnoer zich bevindt. Bij het opladen van het apparaat treedt slijtage op. Afhankelijk van het soort gebruik kan de oplaadpoort jaren meegaan zonder uit te harden. Werk je in de bouw of gebruik je je toestel tijdens het opladen? dan breekt het sneller. Ook zorgt het ervoor dat het toestel niet optimaal oplaadt wanneer je oplaadstekker niet meer goed functioneert. Dit betekent dat hij tot 2 keer langer aan het netsnoer moet blijven voordat de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het op het eerste gezicht lijkt. De microfoon die wordt gebruikt voor het bellen is ook gemonteerd op de zogenaamde oplaadconnector. Hoewel de luidspreker een aparte module is, wordt deze op de oplaadconnectormodule gemonteerd.

iPad 12.9 vochtschade reparatie

We ontvangen vaak vochtbeschadigde Apple iPad-apparaten, dat is waarschijnlijk de reden waarom je dit artikel leest. In de meeste gevallen kunnen wij vochtschade herstellen. De eerste regel is, indien mogelijk, zet je apparaat zo snel mogelijk uit en zorg ervoor dat het niet in contact komt met elektriciteit. Bezorg het ons zo snel mogelijk, wacht niet (hoe langer u wacht, hoe kleiner de kans dat de reparatie succesvol zal zijn). Vochtschade heeft een ingewikkelde verklaring, daarom vragen wij u altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze pagina over vochtschade/waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat betreft garantie. Wij zetten alle reparaties op uw (familie)naam in ons systeem, waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden, kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen. Let wel op, indien er een barst of wat vocht in het scherm zit, wij helaas geen garantie kunnen bieden. Bij het retourneren naar de leverancier, zal vocht en of schade aan het scherm meteen opgemerkt worden.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

 

ONZE VOORDELEN

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

IPAD SPECIALIST

Gsm reparatie Kortrijk heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

 

REGIO

iPad reparatie center TommyTech helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Belgie. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak