iPad Pro 10.5 reparatie

Indien u meerdere kuren heeft aan uw iPad Pro 10.5 hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

Scherm Origineel

24 uur reparatie

LCD Origineel

24 uur reparatie

Software

1 uur reparatie

Batterij

24 uur reparatie

Oplaadpoort

24 uur reparatie

Camera

24 uur reparatie

Geluid

24 uur reparatie

Vochtschade

24 uur behandeling

Moederbord

1 week reparatie

Overige

Onderdeel afhankelijk

iPad Pro 10.5 reparatie Kortrijk

Specialist in het repareren en repareren van smartphones, tablets, smartwatches, notebooks en desktops. TommyTech garandeert doorgaans snelle, hoogwaardige en betaalbare reparaties in afwachting van reparaties.

De tweede generatie iPad Pro werd aangekondigd op 5 juni 2017. Dit model heeft een A10X Fusion-processor, standaard 64GB werkgeheugen en een nieuwe versie met een 10,5-inch schermdiagonaal. Het toestel blijft even groot, maar met beduidend kleinere randen, dat het 9,7-inch model vervangt. Na de aankondiging werd de eerste distributie geannuleerd.

iPad Pro 10.5 scherm reparatie

De iPad Pro 10.5 heeft een display dat is opgebouwd uit modules. Normaal gesproken breekt het glas alleen bij een val of stoot, dus reparatiekosten zijn veel goedkoper dan bij de nieuwe generatie iPads. De iPad Pro 10.5 heeft een display waarbij het LCD-scherm vast zit aan het touchscreen (glazen voorkant), wat het kopen van de monitor duurder maakt.

iPad Pro 10.5 batterij reparatie

Gemiddeld moet een iPad-batterij elke 5 jaar worden vervangen. Dit is tegenwoordig het geval met sommige iPads sinds iOS 12, afhankelijk van de batterijcapaciteit. Je kunt het zien in Instellingen, Batterij en vervolgens onder Batterijstatus. Als de maximale capaciteit 85% of minder is, wordt de batterij geleidelijk vervangen. Is het 80% of minder? Er verschijnt dan een reparatiemelding. Het apparaat is snel leeg, vaak (minder dan 20-30%) en wordt ook langzamer. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen 2 uur verholpen worden.

iPad Pro 10.5 laad connector reparatie

De oplaadpoort, in klassiek Nederlands gekopieerd van de Engelse dockconnector, is de ingang waar het netsnoer zich bevindt. Bij het opladen van het apparaat treedt slijtage op. Afhankelijk van het soort gebruik kan de oplaadpoort jaren meegaan zonder uit te harden. Werk je in de bouw of gebruik je je toestel tijdens het opladen? dan breekt het sneller. Ook zorgt het ervoor dat het toestel niet optimaal oplaadt wanneer je oplaadstekker niet meer goed functioneert. Dit betekent dat hij tot 2 keer langer aan het netsnoer moet blijven voordat de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het op het eerste gezicht lijkt. De microfoon die wordt gebruikt voor het bellen is ook gemonteerd op de zogenaamde oplaadconnector. Hoewel de luidspreker een aparte module is, wordt deze op de oplaadconnectormodule gemonteerd.

iPad Pro 10.5 vochtschade reparatie

We ontvangen vaak vochtbeschadigde Apple iPad-apparaten, dat is waarschijnlijk de reden waarom je dit artikel leest. In de meeste gevallen kunnen wij vochtschade herstellen. De eerste regel is, indien mogelijk, zet je apparaat zo snel mogelijk uit en zorg ervoor dat het niet in contact komt met elektriciteit. Bezorg het ons zo snel mogelijk, wacht niet (hoe langer u wacht, hoe kleiner de kans dat de reparatie succesvol zal zijn). Vochtschade heeft een ingewikkelde verklaring, daarom vragen wij u altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze pagina over vochtschade/waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat betreft garantie. Wij zetten alle reparaties op uw (familie)naam in ons systeem, waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden, kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen. Let wel op, indien er een barst of wat vocht in het scherm zit, wij helaas geen garantie kunnen bieden. Bij het retourneren naar de leverancier, zal vocht en of schade aan het scherm meteen opgemerkt worden.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

 

ONZE VOORDELEN

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

IPAD SPECIALIST

Gsm reparatie Kortrijk heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

 

REGIO

iPad reparatie center TommyTech helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Belgie. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak