iPhone 15 Pro reparatie

Indien u meerdere problemen heeft aan uw iPhone 15 Pro, dan hanteren wij een korting indien er meerdere reparaties nodig zijn. 
5

Scherm Origineel

1 uur reparatie

Scherm Replica

1 uur reparatie

Achterkant

2 uur reparatie

Batterij

1 uur reparatie

Oplaadpoort

1 uur reparatie

Camera

1 uur reparatie

Geluid

1 uur reparatie

Vochtschade

1 dag behandeling

Software

1 uur reparatie

Overige

Onderdeel afhankelijk

iPhone 15 Pro reparatie Kortrijk

Je kan je smartphone altijd laten vallen, waardoor je toestel een barst kan krijgen in het scherm. Bovendien kan er ook schade ontstaan door water of vocht, waardoor je niet meteen de schade ziet met het blote oog en daardoor een kortsluiting veroorzaakt. Voor elk probleem, groot of klein, bieden wij de beste oplossing aan. Van softwareproblemen tot moederbord- of chipreparatie. TommyTech zal het voor u oplossen en meestal is dit dezelfde dag klaar. Daarbij verkopen we nieuwe en refurbished toestellen met 24 maanden garantie. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op. Ons team staat u graag bij, voor al uw problemen.

 

iPhone 15 Pro scherm reparatie

Tegenwoordig is er veel variatie in de kwaliteit en het type scherm die je kunt installeren. Het originele scherm is altijd van Apple en je betaalt dan ook iets meer dan de hoge kwaliteits schermen. U krijgt tot 24 maanden garantie op de schermherstellingen. Bij nieuwe iPhone-modellen komt er een bericht na de reparatie dat het scherm niet origineel is of dat Apple het niet kan verifiëren. Heeft u groene lijnen in uw scherm? Of is de inkt uitgelopen? Wij kunnen dit onmiddellijk herstellen, zodat u optimaal kunt genieten van uw geliefde toestel. 

iPhone 15 Pro batterij reparatie

Heeft je telefoon een nieuwe batterij nodig? Laat hem dan vakbekwaam vervangen bij ons en loop niet te lang rond met een lege batterij. Na een lange tijd en na vele malen opladen, loopt je batterij vaak snel leeg of valt de telefoon soms zelfs uit. Als u naar de instellingen gaat en vervolgens de batterijstatus controleert, zult u zien dat deze onder de 85% zal zijn. Een batterij die te veel oplaadcycli heeft gehad, gaat nooit zo lang mee als een nieuwe batterij zonder oplaadcycli. 

 

iPhone 15 Pro laad connector reparatie

Vaak kan er vuil of zelfs vocht in de oplaadconnector komen. 1 van de meest voorkomende reparaties bij TommyTech is het herstellen van een oplaadpoort. Voor deze reparatie vervangen wij de complete module. Dit omvat de antenne, microfoon en oplaadconnector. Deze reparatie duurt gemiddeld 60 minuten en wordt ter plaatse uitgevoerd. Heeft u problemen met het opladen of kan u uw toestel niet verbinden met de computer? Neem je telefoon mee en dan kijken we wat het probleem is.

 

iPhone 15 Pro waterschade reparatie

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar toestellen zijn niet ontworpen om in de buurt van water te zijn. Hoewel fabrikanten het zeggen, is het nooit 100% waterdicht, maar eerder waterbestendig. Is uw toestel in het water gevallen of blootgesteld aan vocht? Zet hem dan zo snel mogelijk uit en breng hem naar ons. We openen uw toestel en maken hem grondig schoon. Dan kunnen we zien welke schade er aangericht is door het vocht. De waterschade behandeling duurt gemiddeld één werkdag.

 

iPhone 15 Pro Moederbord reparatie

Het moederbord is een probleem dat je als klant niet wilt hebben. Voor ons is het ook een hele opdracht. Het kost veel werk en tijd om dit soort reparaties uit te voeren. Voor ons is dit echter geen probleem. We hebben moederbordexperts in ons team die dit soort reparaties dagelijks uitvoeren. De meest voorkomende moederbordreparaties zijn:

 

Garantie

We zetten alle reparaties op uw (familie)naam in ons systeem, dus u hoeft geen bon bij zich te hebben. Ook als we u niet in ons systeem kunnen vinden, zien we dat u eerder door ons werd geholpen. Houd er rekening mee dat als uw scherm een barst heeft of vochtschade vertoont, de garantie vervalt. Dit omdat we het scherm naar een leverancier opsturen en deze nooit een barst of vocht zal accepteren.

Gelukkig hebben we een zeer laag retourpercentage dankzij onze lange ervaring en kwaliteitsvolle onderdelen. Bekijk zeker onze positieve recensies op GoogleFacebook en andere beoordelingssystemen.

 

ONZE VOORDELEN

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht
  • De laagste prijsgarantie
  • Ruim assortiment
  • Tot 24 maanden garantie
  • Full support

IPHONE SPECIALIST

Gsm reparatie Kortrijk heeft vele jaren expertise in het herstellen van smartphones, tablets en laptops. Aangezien we reeds vanaf de eerste modellen herstellen, mogen we zeker spreken over ruime specialisatie. Als regelrechte experts herstellen wij dan ook voor vele reparatiewinkels!

 

REGIO

Smartphone reparatiecenter TommyTech ondersteunt particulieren en B2B-bedrijven in heel België, Frankrijk en Nederland,..

 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak