Playstation 4 reparatie

Indien u meerdere kuren heeft aan uw Playstation 4 hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

HDMI

24 uur reparatie

Harde Schijf

24 uur reparatie

USB Poort

24 uur reparatie

CD lezer

24 uur reparatie

Aan/Uit Knop

24 uur reparatie

PS4 reparatie Kortrijk

TommyTech is gespecialiseerd in herstellingen & reparaties van smartphones, tablets, smartwatches, notebooks & desktops met snelle, kwalitatieve & betaalbare herstellingen en garantie!

 

PS4 HDMI reparatie

Wij repareren Sony Playstation 4 HDMI. Heeft uw Playstation 4 schermproblemen of verdwijnt het beeld soms? Dit komt meestal door de HDMI-poort. Deze kunnen wij zeer snel en vakkundig herstellen. Dit doen we door middel van microlastechnologie. Bij TommyTech Kortrijk duurt deze herstelling gemiddeld 24 uur.

PS4 Harde Schijf reparatie

Leest je PS4 je harde schijf niet meer uit, of wil je je HDD upgraden naar een SSD? Geen paniek, we kunnen veilig een nieuwe installeren of gegevensherstel uitvoeren.

PS4 oplaad connector reparatie

De oplaadconnector is in klassiek Nederlands gekopieerd van de Engelse dock connector en is de ingang voor het netsnoer. Bij het opladen van het apparaat treedt slijtage op. Afhankelijk van het soort gebruik kan de oplaadconnector jaren meegaan zonder uit te kuren.

PS4 CD-lezer reparatie

Leest uw PS4 geen CD’s meer? Geen paniek wij zullen dit vervangen voor u.

PS4 Power knop reparatie

Is uw Ps4 aan/uit knop stuk? TommyTech repareert dit graag voor u. 

PS4 vochtschade reparatie

Regelmatig ontvangen wij Playstation toestellen die beschadigd zijn door vocht, dit is waarschijnlijk de reden waarom je dit leest. In de meeste gevallen kunnen wij vochtschade herstellen. De eerste regel is, indien mogelijk, het apparaat zo snel mogelijk uitschakelen en ervoor zorgen dat het niet wordt blootgesteld aan elektriciteit. Breng hem zo snel mogelijk naar ons toe en wacht niet (hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans op een succesvolle reparatie). Vochtschade heeft een ingewikkelde verklaring en daarom vragen wij u altijd contact met ons op te nemen voor nadere uitleg. Zie ook onze pagina Vochtschade / Waterschade.
 

Garantie

Wat betreft garanties zijn wij zeer coulant. Wij zetten alle reparaties op uw voor- (achter)naam in ons systeem, u hoeft dus geen bonnetje bij zich te hebben. Ook als we je niet in ons systeem kunnen vinden, kunnen we dat onderdeel vertellen dat het door ons is vervangen. Houd er rekening mee dat als het scherm barsten of vocht vertoont, we de garantie helaas niet kunnen dekken. Bij teruggave aan de leverancier zal vocht en/of schermschade direct merkbaar zijn.
 
Gelukkig hebben we een zeer laag retourpercentage vanwege onze lange ervaring en kwaliteitsonderdelen. Zie meer positieve recensies op Google, Facebook en andere beoordelingssystemen.
 
 

ONZE VOORDELEN

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

Playstation SPECIALIST

Gsm reparatie Kortrijk heeft jarenlang ervaring in het repareren van Playstation. Gezien wij vanaf de eerste Playstation al Playstation repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

 

REGIO

Playstation reparatie center TommyTech helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Belgie. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak