Clearcoat

Uw scherm verdient beter

Gegarandeerd snelle service

Kies je voor TommyTech en wil je een screenprotector aanbrengen? Dan zorgen wij ervoor dat je binnen 30 minuten kan genieten van een perfect aansluitende screenprotector met daarnaast de beste kwaliteit die op dit moment op de markt is.

Lage prijs

TommyTech gelooft dat een screenprotector aanbrengen niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom doen wij dit graag voor u. Het aanschaffen en professioneel laten plaatsen van een screenprotector is bij ons al mogelijk vanaf €10

Laat krasjes verdwijnen

Onze gelcoat biedt niet alleen optimale bescherming, maar hecht zich ook in kleine krasjes die op dit moment op het scherm zitten. Na een 30 minuten inwerkperiode zullen deze krasjes compleet onzichtbaar zijn geworden.

De beste bescherming

Bovendien kan je jouw smartphone, tablet, laptop, camera of ander apparaat tegen krassen, barsten en UV-straling beschermen dankzij onze super geavanceerde schermfolies.

Te verwijderen zonder schade

Normaliter raden wij aan om een screenprotector ieder maand te vervangen. Maar dankzij onze Refox en Coating-folies is dit helemaal niet nodig. Komt er dan toch een moment dat je aan vervanging toe bent? Dan kan de folie geheel zonder schade eraf gehaald worden.

Refox

Refox is één van de beste schermfolies die op dit moment op de markt te vinden is. Bij TommyTech kan je beide bestellen en als screenprotector laten plaatsen.

Krassen op je scherm, misschien wel de meest vervelende schade die je op kan lopen.

Jammer genoeg is het iets waarmee 66% van de smartphone gebruikers mee te maken krijgen op jaarbasis. Deze schade kan variëren van kleine krasjes tot complete breuken in de glaslaag.

Doch is dit heel eenvoudig te voorkomen: gebruik een screenprotector. Met een beschermende schermfolie voorkom je bijna alle schade die je oploopt tijdens het dagelijks gebruik, maar ook wanneer jouw toestel valt.
Wij bij TommyTech bieden dan ook iets heel unieks: bewezen bescherming voor ieder apparaat. Hiermee maken wij Met onze Coating folie een schermfolie voor jouw toestel op maat.

Wij installeren dan een screenprotector die 100% aansluit bij jouw toestel, zelfs als het schuine of ronde randen heeft. Perfecte edge-to-edge bescherming, met natuurlijk ruimte voor speakers en microfoon
Bescherm jouw liefste toestel

Beschikbaar voor alle apparaten met en zonder een scherm

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak