Nintendo Switch reparatie

Indien u meerdere kuren nodig heeft aan uw Nintedo Switch hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

Displayport

24 uur reparatie

Beeldscherm

24 uur reparatie

Oplaadpunt

24 uur reparatie

SD-Kaartlezer

24 uur reparatie

Aan/Uit Knop

24 uur reparatie

Touchscreen

24 uur reparatie

Geen geluid

24 uur reparatie

Gaat niet aan

24 uur reparatie

Waterschade

24 uur reparatie

Joy-con controller

24 uur reparatie

Nintendo Switch reparatie Kortrijk

Experts in het repareren van smartphones, tablets, aangesloten horloges, laptops en desktops. TommyTech garandeert snelle, hoogwaardige en betaalbare reparaties met garantie.

 

Nintendo Switch display port reparatie

Wij repareren Nintendo service HDMI. Heeft uw Nintendo Switch Lite schermproblemen of verdwijnt het beeld soms? Dit komt meestal door de HDMI-poort. Deze kunnen wij zeer snel en vakkundig herstellen. Dit doen we door middel van microlastechnologie. Bij TommyTech Kortrijk duurt deze herstelling gemiddeld 24 uur.

Nintendo Switch geen beeld reparatie

Leest uw Nintendo switch uw harde schijf niet meer? Geen paniek wij kunnen gerust een nieuwe in plaatsen of een data-recovery uitvoeren.

Nintendo Switch oplaad connector reparatie

De oplaadconnector is in klassiek Nederlands gekopieerd van de Engelse dock connector en is de ingang voor het netsnoer. Bij het opladen van het apparaat treedt slijtage op. Afhankelijk van het soort gebruik kan de oplaadconnector jaren meegaan zonder uit te kuren.

Nintendo Switch SD-kaartlezer reparatie

Leest uw Nintendo Switch geen kaarten meer? Geen paniek wij vervangen dit graat voor u.

Nintendo Switch Power knop reparatie

Is uw Nintendo Switch aan/uit knop stuk? TommyTech repareert dit graag voor u. 

Nintendo Switch vochtschade reparatie

We ontvangen regelmatig Nintendo-apparaten met vochtschade, waarschijnlijk daarom dat je dit leest. In de meeste gevallen kunnen wij vochtschade herstellen. De eerste regel is, indien mogelijk, uw apparaat zo snel mogelijk uitschakelen en ervoor zorgen dat het niet wordt blootgesteld aan elektriciteit. Breng het zo snel mogelijk naar ons toe en wacht niet (hoe langer je wacht, hoe kleiner je kans op een succesvolle reparatie). Vochtschade heeft een ingewikkelde verklaring en daarom vragen wij u altijd contact met ons op te nemen voor nadere uitleg. Zie ook onze pagina vocht/waterschade.
 

Garantie

Wat betreft garanties zijn wij zeer coulant. Wij zetten alle reparaties op uw voor- (achter)naam in ons systeem, u hoeft dus geen bonnetje bij zich te hebben. Ook als we je niet in ons systeem kunnen vinden, kunnen we dat onderdeel vertellen dat het door ons is vervangen. Houd er rekening mee dat als het scherm barsten of vocht vertoont, we de garantie helaas niet kunnen dekken. Bij teruggave aan de leverancier zal vocht en/of schermschade direct merkbaar zijn.

Gelukkig hebben we een zeer laag retourpercentage vanwege onze lange ervaring en kwaliteitsonderdelen. Zie meer positieve recensies op Google, Facebook en andere beoordelingssystemen.
 
 

ONZE VOORDELEN

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruim assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

Nintendo SPECIALIST

Gsm reparatie Kortrijk heeft jarenlang ervaring in het repareren van Nintendo . Gezien wij vanaf de eerste Nintendo al Nintendo repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

 

REGIO

Nintendo reparatie center TommyTech helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Belgie. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen en termijnen met of zonder afspraak